« Takaisin

Sanelli Premana Juuresveitsi 10 cm 324610Sanelli Linea Premana Professional -juuresveitsi on kätevä, pienikokoinen keittiöveitsi vihannesten, juuresten sekä hedelmien pilkkomiseen. Tällä veitsellä saat esimerkiksi sipulit ja tomaatit pilkottua nopeasti ja tarkasti juuri halutulla leikkaustyylillä.

Sanelli Premana -sarjan juuresveitsi on suunniteltu ammattilaisten käyttöön. Se sopii kuitenkin yhtä hyvin kokkiopiskelijoille, ja sitä voi käyttää myös kotikeittiössä laadukkaana apurina! Tämä juuresveitsi löytyy myös opiskelijoiden veitsisetistä, jossa on muitakin keittiön perusveitsiä Sanelli Premana -sarjalta.

Sanelli Premana -juuresveitsen terän pituus on 10 cm. Terä tekee erinomaista jälkeä hyvän leikkaustehon ansiosta. Veitsi kestää vuodesta toiseen, sillä se pysyy terävänä (54 - 56 HRC), eikä terä lohkeile. Tämä juuresveitsi ei säikähdä myöskään rajuja lämpötilan vaihteluita, sillä se kestää lämpötiloissa -40 C - +150 C. Samoin se kestää automaattisen tiskaus- ja sterilointiprosessin, joten puhdistus on helppoa!

Tässä juuresveitsessä on lukuisia työturvallisuutta parantavia tekijöitä, jotka tekevät sen ammattikeittiöön erinomaisesti soveltuvaksi:

  • Veitsi on EU:n elintarvikemääräysten mukainen ja myrkytön.
  • Kahvassa on Biomaster-teknologialla luotu antibakteerinen suoja, joka estää mikrobien ja bakteerien kasvun.
  • Juuresveitsen kahva on värikäs, joten se erottuu hyvin työskentelytilassa.
  • Kahva on pehmeä, hieman karhea ja terään nähden tasapainotettu. Näin ollen siitä saa mahdollisimman mukavan otteen.
  • Juuresveitsi on ergonomisesti muotoilu. Tämän ansiosta se ei väsytä turhaan kättä.


Tilaa Sanelli Premana -laatua työpaikalle, opiskeluun tai kotikeittiöön!

Hinta:15.00 €