« Takaisin

Sanelli opiskelijan veitsisettiSanelli Premana veitsisetti on ravintola-alan opiskelijan laadukas veitsipaketti, joka sopii myös muille kokkausta harrastaville, esimerkiksi kotikeittiöön. Se sisältää kolme kappaletta Sanelli Linea Premana Professional -sarjan keittiöveitsiä:

Lisäksi tähän kokkiopiskelijan veitsisettiin kuuluvat:

HUOM!
Lisää lisätietokenttään (tulee tilauslomakkeessa) tiedot opiskelupaikastasi.

Sanelli Premana Professional on turvallinen veitsisarja. Ergonominen muotoilu vähentää käden väsymistä. Veitsien kahvat ovat Biomaster-teknologiaa: Niissä on pysyvä antibakteerinen suoja, joka estää mikrobien ja bakteerien kasvun. Lisäksi kahvat ovat materiaaliltaan työturvallisia (värillisiä, pehmeitä ja hieman karheita) sekä myrkyttömiä ja EU:n elintarvikemääräysten mukaisia. Kahva on myös tasapainotettu terään nähden.

Veitset kestävät nopeitakin lämpötilamuutoksia (-40 C - +150 C), ja ne voidaan puhdistaa automaattisessa tiskaus- ja sterilointiprosessissa. Sanelli-veitsien ammattikäyttöön muotoillut terät eivät lohkeile, ja ne pysyvät terävinä (54 - 56 HRC). Terät ovat pitkäikäisiä, ja niissä on suuri leikkausteho sekä erinomainen teroitusvara.

Hinta:75.00 €